Verzenden & retourneren

 

Verzenden

 

Waar kan ik mijn bestelling ontvangen?

Je kunt een bestelling op elk adres ontvangen (behalve een postbusnummer). Wij verzenden binnen Nederland en naar België.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Bestellingen die voor 12.00u met Ideal of creditcard worden besteld, worden vaak dezelfde dag nog verzonden. Wij proberen de dag nadat jij je bevestigingsmail van ons hebt ontvangen, het pakket te leveren. Maar dit kunnen we helaas niet garanderen. Mocht je pakket na een paar dagen nog niet binnen zijn, stuur dan een e-mail naar [email protected] of bel 06-52311131. Dan zoeken wij uit wat er aan de hand is.

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

De verzendkosten voor verzending binnen Nederland zijn € 5,95. Verzenden naar België kost € 9,26. Voor bestellingen vanaf €50,- is de verzending binnen Nederland gratis. Voor België geldt dit vanaf een bedrag van €60,-. Natuurlijk kun je jouw bestelling ook gratis afhalen in onze winkel in Reusel.

 

Retourneren

 

Kan ik mijn bestelling ook retour sturen?

Wij begrijpen goed dat je op je gemak de kleding even rustig met de kinderen wil passen en eventueel wil combineren om zo te leukste outfits te maken. Daarom geven we je 14 dagen bedenktijd. Dus is het artikel niet naar wens of is de maat niet goed? Geen probleem! Bij Mieps & Mams kun je de artikelen binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen.

Hoe stuur ik de artikelen retour?

Stuur eerst een e-mail naar [email protected] waarin je aangeeft welke artikelen je wil retourneren. Wij versturen je dan een bevestigingsmail terug. Vervolgens stuur je de artikelen in de originele verpakking en oorspronkelijke staat met aangehechte kaartjes naar ons terug. De verzendkosten zijn voor eigen rekening. De artikelen dienen ongedragen en onbeschadigd te zijn. De artikelen worden ook niet teruggenomen als deze gewassen zijn, er zelf een gebrek geprobeerd is te herstellen en/of de gebruiksaanwijzing/gebruiksinstructies niet zijn opgevolgd.

Binnen welke termijn ontvang ik het aankoopbedrag terug?                                                   

Na ontvangst van de retourzending, controleren wij de teruggezonden artikelen en betalen wij je het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug.

Wat is het retouradres?

Mieps & Mams

ovv Retour

Mierdseweg 3A

5541 EN Reusel

 

** Mieps & Mams behoudt zich het recht voor om retourzendingen die buiten de gestelde termijn zijn aangemeld of verstuurd, of artikelen die niet in dezelfde staat verkeren als waarin ze zijn verstuurd, te weigeren.